Horoscopul zilei 27.04.2018

Sobolanul

Poate fi dificil sa respecti programul astazi. Unii nu se pot adapta sezonul ocupat. Altii se pot simti putin tristi sau singuri. Discuta cu prietenii de incredere. Aminteste-ti imaginea de ansamblu si nu dispera. Necazurile nu dureaza si soarele va straluci din nou.

Boul

Vorbeste cu mintea astazi. Pentru multi, soldul tau bancar este pe cale sa creasca. Daca simti ca faci prea mult, inseamna ca asa este. Pune nevoile tale pe primul loc, inaintea familiei sau a locului de munca. Sa te relaxezi alaturi de prieteni te poate face sa faci o treaba mai buna in alte domenii.

Tigrul

Ai un gust excelent, care are nevoie de exprimare. Ia in considerare o excursie de cumparaturi ca o pauza de la rutina zilnica. Cumparaturile mici pot fi foarte satisfacatoare. Lucrurile vor fi mai distractive daca impartasesti ultimile interese cu un prieten bun. Relatiile stranse vor avea de suferit daca tii prea multe secrete.

Iepurele

Este o zi incarcata de foarte multa energie. Optimismul tau natural este foarte atractiv. Intarzierile si dezamagirile nu sunt un motiv pentru a te descuraja. Prietenii vechi dau un sfat bun. Fii cat de diplomatic poti cu rudele instabile. Timpul petrecut cu prietenii te poate face sa vezi viata mai buna decat de obicei.

Dragonul

Energia de astazi te ajuta sa gasesti echilibrul emotional printr-o practica emotionala sau de predare. Aceasta sprijina claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbari constructive. O energie jucausa si dramatica incarca ziua. Fi atent la presupuneri – ele pot naste argumente prostesti. Lucrurile nu pot fi ceea ce par.

Sarpele

Poti fi plin de comentarii ascutite astazi. Relatiile sanatoase aduc un minim de cinci comenatrii pozitive sau gesturi pentru fiecare comentariu negativ sau miscare. Asigura-te ca pastrezi lucrurile intr-un echilibru. Munceste putin mai mult pentru a-i arata cuiva cat de mult il apreciezi.

Calul

Atunci cand cei din jur par sa isi fi pierdut capul, tu poti fi o insula de stabilitate. Este o zi norocoasa pentru ambitii personale si vise romantice. Vindecarea psihica si emotionala este posibila. Deschide inima la toate ofertele Universului. Aminteste-ti ca vremurile dure nu dureaza pentru totdeauna.

Oaia

E posibil sa simti ca sentimentele tale sunt pe steroizi astazi. O sa te balansezi de la o atractie sexuala foarte puternica la dorinta de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii obsesiv concentrat pe o situatie pe care nu o poti schimba. Gelozia si resentimentele sunt dusmanii tai si e posibil sa ai un comportament foarte urat.

Maimuta

Ai destula energie pentru schimbari puternice si de durata. Daca te prefaci ca nu se intampla nimic, s-ar putea sa experimentezi provocari care par sa fie de necontrolat. Fa ceea ce trebuie pentru a repara lucrurile acolo unde trebuie ca sa cresti alaturi de cei pe care ii iubesti. Grupul tau de prieteni si familia conteaza cel mai mult.

Cocosul

Daca esti destul de norocos pentru a avea un loc de munca, fa tot ceea ce trebuie pentru a fi mai organizat astazi. Cu cat esti mai simplu si direct, cu atat este mai bine. Nu pune la inima toate vestile triste. Natura ta sensibila poate reactiona exagerat la durerile altora. Este important sa te educi.

Cainele

Farmecul si carisma personala deschid usi si castiga prieteni astazi. Este un moment perfect pentru iesiri ina er liber sau adunari cu prietenii sau familia. Asteapta-te sa stralucesti cu combinatia castigatoare de personalitate optimista si competente generale. Este un moment norocos in care poti lua ce ai nevoie.

Mistretul

Te distrezi? Daca esti prea indulgent cu tine sau extravagant, aceasta este o zi cand tot ce este rau ar putea disparea. Acum este timpul pentru umor. Socializeaza cu prietenii dar evita-i pe toti cei care vor sa isi verse frustarile pe tine.