Horoscopul zilei 05.12.2019

Sobolanul

Energia de astazi te ajuta sa gasesti echilibrul emotional printr-o practica emotionala sau de predare. Aceasta sprijina claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbari constructive. O energie jucausa si dramatica incarca ziua. Fi atent la presupuneri – ele pot naste argumente prostesti. Lucrurile nu pot fi ceea ce par.

Boul

Poti fi plin de comentarii ascutite astazi. Relatiile sanatoase aduc un minim de cinci comenatrii pozitive sau gesturi pentru fiecare comentariu negativ sau miscare. Asigura-te ca pastrezi lucrurile intr-un echilibru. Munceste putin mai mult pentru a-i arata cuiva cat de mult il apreciezi.

Tigrul

Atunci cand cei din jur par sa isi fi pierdut capul, tu poti fi o insula de stabilitate. Este o zi norocoasa pentru ambitii personale si vise romantice. Vindecarea psihica si emotionala este posibila. Deschide inima la toate ofertele Universului. Aminteste-ti ca vremurile dure nu dureaza pentru totdeauna.

Iepurele

E posibil sa simti ca sentimentele tale sunt pe steroizi astazi. O sa te balansezi de la o atractie sexuala foarte puternica la dorinta de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii obsesiv concentrat pe o situatie pe care nu o poti schimba. Gelozia si resentimentele sunt dusmanii tai si e posibil sa ai un comportament foarte urat.

Dragonul

Ai destula energie pentru schimbari puternice si de durata. Daca te prefaci ca nu se intampla nimic, s-ar putea sa experimentezi provocari care par sa fie de necontrolat. Fa ceea ce trebuie pentru a repara lucrurile acolo unde trebuie ca sa cresti alaturi de cei pe care ii iubesti. Grupul tau de prieteni si familia conteaza cel mai mult.

Sarpele

Daca esti destul de norocos pentru a avea un loc de munca, fa tot ceea ce trebuie pentru a fi mai organizat astazi. Cu cat esti mai simplu si direct, cu atat este mai bine. Nu pune la inima toate vestile triste. Natura ta sensibila poate reactiona exagerat la durerile altora. Este important sa te educi.

Calul

Farmecul si carisma personala deschid usi si castiga prieteni astazi. Este un moment perfect pentru iesiri ina er liber sau adunari cu prietenii sau familia. Asteapta-te sa stralucesti cu combinatia castigatoare de personalitate optimista si competente generale. Este un moment norocos in care poti lua ce ai nevoie.

Oaia

Te distrezi? Daca esti prea indulgent cu tine sau extravagant, aceasta este o zi cand tot ce este rau ar putea disparea. Acum este timpul pentru umor. Socializeaza cu prietenii dar evita-i pe toti cei care vor sa isi verse frustarile pe tine.

Maimuta

Relatiile pot fi imbunatatite daca faci un efort si asculti cu atentie ceea ce vor ceilalti sa zica. Daca ai probleme cu cineva la care tii, nu ezita sa ceri sfaturi de la cei apropiati. Cu o buna comunicare poti sa continui sa construiesti un sentiment profund de conexiune.

Cocosul

Poate fi foarte dificil sa iti indeplinesti sarcinile astazi. Chiar daca este zi de munca astazi, incearca sa petreci mai mult timp gandindu-te cum sa iti faci casa mai confortabila si mai primitoare pentru oaspeti. Este o zi perfecta pentru a planifica o petrecere sau o vacanta cu cei apropiati. Uita-te dupa ofertele online.

Cainele

O relatie este precum o schimbare de planuri in ultimul minut, ramanand singur cu strategiile tale. Astazi pune pe primul loc interesele tale. Chiar daca ai o multime de responsabilitati, daca te simti fara energie, rezerva-ti putin timp pentru a fi singur. Ecxercitiile iti vor goli capul.

Mistretul

Energia de astazi te poate face sa te simti mai sentimental. Poate ca in acest an nu este la fel ca in trecut, dar acest lucru nu este neaparat negativ. Gandeste-te la cele mai bune solutii pentru a aduce ce e bun din trecut in prezent. Fa-ti timp in seara aceasta pentru a-ti face casa mai frumoasa si mai primitoare.