Horoscopul zilei 09.04.2020

Sobolanul

Emotiile intense pot fi canalizate in activitati sanatoase astazi. Ar putea fi sportul, exercitiile sau o intalnire pasionala cu cineva care te iubeste. Este important sa simti ca ai o persoana in spate pe care te poti baza sau care are un loc in care te poti retrage in siguranta si poti sa iti reincarci bateriile. Fa ca aceasta sa fie prioritatea ta.

Boul

Ai incredere in instinctele tale si evita sa supraanalizezi o situatie. Energia de astazi poate scoate la suprafata dorinta ta de a lucra pentru o cauza buna. Simtul tau de fair-play te face un sef extraordinar si un minunat jucator de echipa. Este intelept sa nu amani nici o programare care ajuta sanatatea sau intretinerea corporala.

Tigrul

In vremuri nesigure, persoanele din jurul tau pot fi mai precaute sau tematoare, mai ales cand vine vorba de a incepe ceva nou. Te esti cel care trebuie sa ii impingi sa isi asume cateva riscuri. Ia-ti ceva timp penntru a-ti analiza bugetul inainte de a te arunca in necunoscut.

Iepurele

Daca ai ceva in minte, intelept ar fi sa iei legatura cu cineva pe a carui sfat te poti baza. Astazi e posibil sa ai sentimente puternice, dar stii sa iti ascunzi reactiile in spatele unei atitudini fermecatoare, rezervate. Cauta un echilibru intre nevoile tale si alte angajamente.

Dragonul

Natura ta blanda si abilitatea de a arata bunatate sunt calitati importante intr-o lume care este tot timpul stresata si intr-o continua schimbare. Un spirit generos poate face o mare diferenta pentru altii. Comunicarea online in comunitatea ta este recomandata. Poti gasi o persoana care te poate ajuta sa ajuti pe cineva la nevoie.

Sarpele

Astazi vei fi apreciat in orice cerc social. Esti cel mai bun gen de prieten. Oamenii raspund la generozitatea ta naturala. Chiar daca planifici o calatorie, organizezi o petrecere sau faci voluntariat in comunitate, poti lua cu usurinta rolul de sef. Asteapta-te sa fii popular si inconjurat de suporteri.

Calul

Pot exista situatii tensionate intre tine si persoanele de la locul de munca. Incearca sa eviti drame suplimentare. Este intelept sa nu porti resentimente. Relaxeaza-te aproape de casa in aceasta seara. Un timp petrecut acasa in liniste iti poate reuni familia si incarca bateriile.

Oaia

Fii propriul tau lider cand esti sub stres. Evenimentele de astazi iti vor aduce provocari care te vor intari. Frica te face sa iti subestimezi talentele. Esti mai special decat crezi. Tinerii prieteni beneficiaza de interesul si sprijinul tau. Nu presupune ca nu ai influenta doar pentru ca cineva gandeste negativ.

Maimuta

Astazi este o zi potrivita pentru a lua o pauza de la rutina obisnuita. Poti fi mai generos fata de copii sau animale de companie. Ce poti face sa fie distractiv pentru toata lumea? Abilitatea ta de a face viata mai interesanta este un cadou pe care il poti imparti. Joaca-te afara cat mai mult.

Cocosul

Fii un bun ascultator de dimineata. Poti fi ocupat in mod special cu probleme urgente dar fa-ti timp pentru a fi prezent langa oamenii pe care ii intalnesti. Poti fi ocupat cu forte puternice. Cu cat esti mai activ, cu atat este mai bine. O plimbare lunga te poate ajuta sa iti cureti mintea.

Cainele

Farmecul, increderea si umorul sunt combinatii castigatoare. Darul tau de a comunica iti permite sa preiei conducerea. Neinfricat si dogmatic, poti stabili standardele pentru altii, dar nu te pripi. Prea multa pasiune te poate face sa treci bariere importante. Fi precaut si nu cheltui mai mult decat iti poti permite.

Mistretul

Este foarte important sa nu lasi demonii interiori sau sentimentul de vulnerabilitate sa otraveasca ceea ce ar putea sa fie o relatie foarte buna. Acest lucru este adevarat si in dragoste si la locul de munca. Nu vei vedea clar, si se poate profita de asta, daca iti subestimezi talentul si atractivitatea.