Horoscopul zilei 28.01.2021

Sobolanul

Energia de astazi iti poate aduce oameni care s ate ajute sa iti atingi obiectivele. Dar trebuie sa fii dispus sa lucrezi din greu si sa fii atent chiar si la cele mai mici detalii pentru a putea profita din plin de acest lucru. Tolereaza unele corecturi plictisitoare si fa ce stii mai bine. Cineva, mult mai tanar, va aprecia sfaturile tale si suportul.

Boul

Alti pot fi surprinsi de entuziasmul tau neasteptat de a te muta intr-o directie noua. Ai putea fi provocat de adevarul unei situatii, pe care ai prefera sa nu o intampini. Cuvintele nepotrivite pot declansa un impas intre tine si o alta persoana cu o vointa la fel de puternica. Argumentele sunt posibile. Cateodata, ele clarifica situatia.

Tigrul

Ziua de astazi ofera posibilitatea unui nou inceput. Mergi cu incredere spre visele tale. Evita orice tendinta de a prezenta doar o fata placuta. Daca situatia din relatia ta iti provoaca valorile, sau stima de sine, fi sincer cu tine in primul rand. Accepta invitatiile si iesi afara si distreaza-te. Intelepciunea vine din relaxare.

Iepurele

Uneori, o schimbare neasteptata este cel mai bun lucru pentru tine. O ruda sau un prieten poate face un fel de contact care iti va indica o directie mai buna. Asociatii pot raspandi zvonuri, atat pozitive cat si negative. Asigura-te ca actiunile tale reflecta simtul integritatii personale.

Dragonul

Poate fi dificil sa respecti programul astazi. Unii nu se pot adapta sezonul ocupat. Altii se pot simti putin tristi sau singuri. Discuta cu prietenii de incredere. Aminteste-ti imaginea de ansamblu si nu dispera. Necazurile nu dureaza si soarele va straluci din nou.

Sarpele

Vorbeste cu mintea astazi. Pentru multi, soldul tau bancar este pe cale sa creasca. Daca simti ca faci prea mult, inseamna ca asa este. Pune nevoile tale pe primul loc, inaintea familiei sau a locului de munca. Sa te relaxezi alaturi de prieteni te poate face sa faci o treaba mai buna in alte domenii.

Calul

Ai un gust excelent, care are nevoie de exprimare. Ia in considerare o excursie de cumparaturi ca o pauza de la rutina zilnica. Cumparaturile mici pot fi foarte satisfacatoare. Lucrurile vor fi mai distractive daca impartasesti ultimile interese cu un prieten bun. Relatiile stranse vor avea de suferit daca tii prea multe secrete.

Oaia

Este o zi incarcata de foarte multa energie. Optimismul tau natural este foarte atractiv. Intarzierile si dezamagirile nu sunt un motiv pentru a te descuraja. Prietenii vechi dau un sfat bun. Fii cat de diplomatic poti cu rudele instabile. Timpul petrecut cu prietenii te poate face sa vezi viata mai buna decat de obicei.

Maimuta

Energia de astazi te ajuta sa gasesti echilibrul emotional printr-o practica emotionala sau de predare. Aceasta sprijina claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbari constructive. O energie jucausa si dramatica incarca ziua. Fi atent la presupuneri – ele pot naste argumente prostesti. Lucrurile nu pot fi ceea ce par.

Cocosul

Poti fi plin de comentarii ascutite astazi. Relatiile sanatoase aduc un minim de cinci comenatrii pozitive sau gesturi pentru fiecare comentariu negativ sau miscare. Asigura-te ca pastrezi lucrurile intr-un echilibru. Munceste putin mai mult pentru a-i arata cuiva cat de mult il apreciezi.

Cainele

Atunci cand cei din jur par sa isi fi pierdut capul, tu poti fi o insula de stabilitate. Este o zi norocoasa pentru ambitii personale si vise romantice. Vindecarea psihica si emotionala este posibila. Deschide inima la toate ofertele Universului. Aminteste-ti ca vremurile dure nu dureaza pentru totdeauna.

Mistretul

E posibil sa simti ca sentimentele tale sunt pe steroizi astazi. O sa te balansezi de la o atractie sexuala foarte puternica la dorinta de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii obsesiv concentrat pe o situatie pe care nu o poti schimba. Gelozia si resentimentele sunt dusmanii tai si e posibil sa ai un comportament foarte urat.