Horoscopul zilei 23.10.2019

Sobolanul

Muzica si practicile spirituale pot face o mare diferenta in modul in care abordezi probleme si vezi lumea. Cultiva obiceiurile intelepte precum controlul furiei, a fi rabdator si a nu judeca pe altii. Fa ceea ce stii ca este corect dara fara a fi dependent de rezultat. Relaxeaza-te diseara cu ceea ce iti incalzeste inima cel mai tare.

Boul

Astazi ai putea simti nevoia ca cineva sa aibe grija de tine. Fa-ti timp pentru a te bucura de o masa buna in compania familiei. Ai putea munci din cauza unor lectii puternice. Ceea ce ai lasat in urma, nu iti va mai fi de folos. Accentul este pus pe relatii. Fii cat poti de diplomatic.

Tigrul

Farmecul tau este puternic si vei fi cel mai bun in orice proiect de echipa. Ia in considerare sa organizezi o petrecere la care invitatii sunt rugati sa faca un fel de contributie unica. Oportunitatile sociale sunt peste tot. Nu este o zi in care sa mergi singur. Vorbeste tare si raspicat.

Iepurele

Astazi s-ar putea sa nu ai prea multa energie. Din punct de vedere emotional, te simti mai mult epuizat. E posibil sa vrei sa fii ajutat de prieteni dar orice ajutor ai primi vei simti nevoia sa il refaci. Mentine lucrurile simple si pastreaza sa judeci pentru cand o sa te simti mai puternic.

Dragonul

Ziua de astazi iti promite o intalnire romantica sau duci relatia la un nivel mai profund. Noi prieteni sau partenerii de lunga durata pot aduce impreuna un real sentiment de fericire. Poti fi cel mai loial dintre indragostiti, dar ca sa ajungi intr-un loc cu pace si stabilitate e nevoie de munca si intentii bune.

Sarpele

Incercand sa fii precaut, s-ar putea sa fii atat de pretentios incat o sa respingi multe persoane interesante si idei bune. Doar pentru ca tu simti ca nu faci nimic, asta nu inseamna ca nu este bine pentru tine. Cererile de la persoanele mai tinere trebuiesc luate serios in considerare.

Calul

Evenimentele de astazi te pot ajuta sa cresti din punct de vedere emotional. Este important sa fii direct si foarte sincer in privinta sentimentelor tale. Nu iti mai face atatea griji ca o sa ranesti pe cineva. O pasiune ti-ar putea distrage atentia. Uneori, nu poti face ca o relatie sa emarga, indiferent cat de mult ti-ar pasa. Fi realist in privinta perspectivelor.

Oaia

Este o zi norocoasa pentru dragoste sau pentru orice vis lasat deoparte in trecut. Daca reusesti, asteapta-te la rezultate pozitive. Nu te opri pentru ceva ce stii in inima ta ca nu este ceea ce ai nevoie. Acest lucru poate sa iti afecteze sanatatea si doar sa intarzie inevitabilul.

Maimuta

Revizuieste ceea ce ai facut si compara cu nevoile tale reale. Astazi, o energie tensionata te-ar putea face sa nu fii de acord doar ca sa fii contrara. Este un timp favorabil pentru a vorbi cu cei dragi despre responsabilitati. Cauta sa intalnesti persoane diferite fata de cercul tau de prieteni.

Cocosul

Daca este posibil, ia o pauza de la munca sau de la treburile casnice astazi. Daca vorbesti despre probleme financiare s-ar putea sa primesti o oferta de ajutor financiar. Fi precaut cu orice ce poate fi prea frumos sa fie adevarat. Pleaca de langa oricine vrea sa te domine sau sa iti tina discursuri. Orele linistite de relaxare acasa sunt cele mai bune.

Cainele

Daca te intalnesti cu cineva, aceea persoana s-ar putea sa isi doreasca un angajament de durata. Astazi energia ta tinde sa pastreze lucrurile aprinse si optiunile deschise. Este o zi perfecta pentru vizite.

Mistretul

Te bucuri ca lucrurile merg de la sine si e posibil ca astazi sa fii mai lenes. Este un moment pefect pentru petreceri sau pentru orice fel de adunare cu familia sau cu prietenii. Daca te simti nesigur, cere ajutorul cuiva de incredere pentru a scoate la suprafata punctele tale tari si telentele. Orice comentariu deplasat ar trebui ignorat.